Пране на килими

Безспорен факт е, че меките настилки са прекрасен дом за акари и микроби, а това е предпоставка за здравни проблеми. За това е от особена важност да се погрижим килимите и мокетите в дома или офиса да са безкомпромисно чисти.

Ние от „Клийн Патрул“ предлагаме професионално пране на килими и мокети на място във вашия дом, офис или заведение. Така вие ще можете спестите време и енергия за да ги вложите в нещо по-приятно и продуктивно или просто да си отдъхнете.

                               ЦЕНИ –  от 1.50 до 3.00лв./кв.м.

 

Услугата протича по следния начин. Първо се обират по-едрите частици с професионална прахосмукачка. Следва локална обработка, с подходящи препарати, на по-силно замърсените участъци. Прането на килима/мокета започва с мощна, професионална екстракторна машина, която впръсква почистващ препарат и изсмуква в дълбочина мръсотията. Ако имате домашни любимци, това е един чудесен начин да се справите с неприятната миризма.

Не се колебайте. Свържете се с нас и насреща получете една безупречна грижа за вашия дом или офис. Клийн Патрул е в готовност да се отзове, без значение степента и трудността на проблема.

©2024 CLEAN PATROL | Дизайн и Оптимизация от Smart Media

Log in with your credentials

Forgot your details?