by Александър Лазаров on Clean Patrol
Директор на 127 СУ "Иван Николаевич Денкоглу" София

Ръководството на 127 СУ "Иван Николаевич Денкоглу", гр. София изразява своето удовлетворение от работата на фирма "КЛИЙН ПАТРУЛ" ЕООД по почистване на училищната база. С фирмата работим само от три месеца, но за този период доказа, че извършва своите дейности на професионално ниво.

С настоящата референция препоръчвам услугите на "КЛИЙН ПАТРУЛ" ЕООД, като надежден партньор, на когото може да се разчита.

by Искра Иванова on Clean Patrol
Частно лице -

Благодаря за експресната и професионално свършена работа. Освен професионализма, много усмихнати и позитивни хора. Това е отношение към клиента! Горещо препоръчвам!

Благодарим за доверието и добрите думи!

by Йордан Николов on Clean Patrol
Технически ръководител - "НИКМИ"-АД

За осъществяването на своята дейност фирмата използва професионална техника, квалифициран персонал и добра организация.
Много сме доволни от професионализма и високото качество на услугите. Препоръчваме "КЛИЙН ПАТРУЛ", като сигурен и коректен партньор, който изпълнява поетите ангажименти в срок.

by Ивайло Андреев on Clean Patrol
Частно лице

Използвах услугите на Клийн Патрул за почистване на къщата ми. Доволен съм от предложената цена и от качеството на услугата. Имахме няколко разминавания, но момчетата бяха комуникативни, енергични и с желание да се отзоват и да помогнат , което ми направи изключително добро впечатление. Препоръчвам услугите на Клийн патрул

by Роберт Петров on Clean Patrol
Частно лице

Използвах услугите на Клийн Патрул. Резултатите, които получихме, спрямо обявената цена, напълно ни удовлетвориха. Управитля на екипа - Кирил Василев е много амбициозен и отговорен човек. За мен бе удоволствие да използвам услугите на Клийн Патрул. Смея да твърдя, че инвестираните средства бяха оправдани.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

©2024 CLEAN PATROL | Дизайн и Оптимизация от Smart Media

Log in with your credentials

Forgot your details?