Стандарти на качеството

Както във всяка една сфера така и тук ще има компании, които предлагат посредствено ниво на предоставяните услуги. Има и такива, които знаят какво правят и дават всичко от себе си да предлагат високо ниво на услугите си.

Една добра ориентация тук би била ниската цена да не ви е първи приоритет. Нормално е качествените услуги в която и да е сфера да струват по-скъпо.

7 съвета - как да изберем подходяща почистваща фирма

Репутация

Мнения и препоръки от други клиенти или компании биха допринесли за по-добра ориентация за нивото на услугата. Опитайте да се свържете лично с някои от тях и ги попитайте да ви кажат за техните впечатления. Разговор по телефона е на трето място по ефективност (след видео разговор и разговор на живо), а ни отнема толкова малко време и усилия.

Постоянство

Високия стандарт е много хубаво нещо, стига да не е мимолетно. Добре е компанията отговорник по качеството, който да прави одит на персонала си при всяко едно посещение. Към този човек ще насочвате нещата които искате да коригирате, ако има такива.

Инвестирайки средства в закупуването на почистващи услуги, вие на практика си купувате време.
Последното нещо, което искате е да губите време и енергия за разрешаване каквито и да било хигиенни проблеми, след като вече сте наели професионалист за тази работа.

Опит

Тук разбира се е добре да изберем компания която има дълъг опит в почистването. Колкото по-дълго време правиш дадено нещо, толкова по-добър ставаш. Това обаче може да се окаже нож с две остриета. Обикновено с годините и опита расте и броя на работниците в една компания. Да се поддържат много на брой първокласни кадри може да се окаже трудна задача дори и за най-добрите предприемачи.

Договори / Споразумения

Поискайте и прегледайте добре договорите на всички кандидат компании. Там може да има неща, които не ви харесват и може да търпят обсъждане. Повечето компании ще искат да ви обвържат с договор за голям период от време (1 или 2 години).

Това е разбираемо, но ако нещата не вървят добре и не сте доволни от партньорството е добре да можете лесно и без много разходи да прекратите този договор.

Също така може да попитате дали предлагат пробен период, в който да си уреждате взаимоотношенията на месечна база.

Гъвкаво работно време

Много често се налага почистването да става късно вечер или през нощта. Добре е всички набелязани компании да са добре организирани и да могат да работят във всякакви интервали на денонощието.

Вътрешно чувство

Най-добрите решения, които взимаме в живота си са породени от нашето вътрешно чувство. Защо да не му се доверим и при избора на почистващи услуги? Следвайте интуицията си и изберете компанията, която усещате най-надеждна. Колкото по-бързо вземете решението толкова по-бързо ще се освободите от тази задача.

©2024 CLEAN PATROL | Дизайн и Оптимизация от Smart Media

Log in with your credentials

Forgot your details?