Дезинфекция на помещения

Поради настоящата ситуация с върлуващия Корона вирус COVID-19, предлагаме дезинфекция на всякакъв вид помещения, където е нужно. Последните изследвания сочат, че Корона вирусът издържа до 3 дни на повърхности от пластмаса и метал. Именно за това е изключително важно да поддържаме ръцете си чисти и да не докосваме лицето си, когато сме навън, а когато се приберем да ги измиваме обилно със сапун и вода.

Ето някои препоръки от водещи учени и доктори.

ВАЖНО!
Здравейте. Аз съм Лайла Ахмади от Китай, студентка във Факултета по медицински науки в университета в Занджан. Вирусът на Корона или COVID-19 ще достигне до всяка страна рано или късно и няма съмнение, че много страни нямат сложни диагностични комплекти или оборудване. Моля, използвайте колкото е възможно повече „естествен витамин Ц“ за да подсилите имунната си система.

По настоящем за вирусът няма ваксина или специфично лечение. За съжаление, поради генетичната мутация, която го прави много опасен, изглежда, че това заболяване се причинява от сливането на гена между змия и прилеп и е придобил способността да заразява бозайници, вкл. хора. Важно е да сте по-наясно с болестта: Проф. Чен Хорин, главен изпълнителен директор на пекинската военна болница заяви: „Нарязан лимон в чаша топла вода може да ви спаси живота“. Така че независимо какво правите, погледнете това съобщение и го предайте на други хора! Горещият лимон може да убие раковите клетки!

Дезинфекция и предпазване от Коронавирус

Нарежете лимона на три части и го сложете в чаша, след това налейте гореща вода и го превърнете в „алкална вода“, пийте го всеки ден. Определено ще е от полза за всички. Лечението с този екстракт унищожава само злокачествените клетки и не засяга здравите клетки. Второ. Карбоксилната киселина в лимоновия сок може да регулира високо кръвно налягане, да защити тесните артерии, да регулира кръвообращението и да намали кръвосъсирването. След като прочетете съобщението го предайте на човека, когото обичате и се погрижете за личното си здраве.
Съвет:Проф. Чен Хорин отбелязва, че който получи това съобщение поне е гарантиран, че ще спаси нечий живот…. Аз си свърших работата и се надявам, че и вие може да ми помогнете да го развивам.

ЗА КОРОНА ВИРУСА И ТЕСТВАНЕ У ДОМА

Новият коронавирус може да не показва признаци на инфекция в продължение на дни. Ако отидете в болницата с треска и / или кашлица, белите дробове обикновено са 50% фиброзни, поради което, за съжаление е твърде късно.

Експертите на Тайван препоръчват обикновен самотест, който можем да правим всяка сутрин:
поемете дълбоко въздух и задръжте дъха си повече от 10 секунди. Ако можете да стоите без кашлица, напрежение и т.н., това означава, че белите ви дробове нямат фиброза и попринцип няма инфекция. Проверявайте това всяка сутрин, дори в среда с чист въздух.

ПЕРФЕКТНИ СЪВЕТИ от японски лекари, лекуващи случаи на COVID-19:

Всеки трябва да се увери, че гърлото и устата са влажни и никога не са сухи. Изпийте няколко глътки гореща 50 градуса вода за поне 15 минути. ЗАЩО? Дори ако вирусът попадне в устата ви: питейна вода или други течности го преминават през хранопровода и отива в стомаха ви. Стомашната ви киселина в стомаха убива целия вирус. Ако не пиете достатъчно вода редовно, вирусът може да попадне в трахеята ви и след това в белите дробове. Много е опасно. Моля споделете това съобщение с вашето семейство, приятели и всеки, който може да се възползва от него! Помогнете на хората да се отърват от вируса на корона по целия свят.
Д-р Илхан Едис, Дуисбург

Добавка.

Руски учени обявиха, че селенът е изключително ефективен срещу Корона вирусът. Най-голямо съдържание на селен има в чесън и джинджифил. По-малко в бразилски орех.

Също така избягвайте приемането на студени напитки, студени ястия и предястия. Заместете с горещи супи, ястия и чай. Вирусът умира при температура над 54 градуса. Пийте по 3-4 глътки вода(преварена ако е от чешмата) на всеки 15 минути. По този начин, ако има попаднал вирус в устата, ще го придвижите към стомаха, където стомашните сокове ще го унищожат. Така няма да му позволите да стигне до белите дробове.

©2024 CLEAN PATROL | Дизайн и Оптимизация от Smart Media

Log in with your credentials

Forgot your details?