Работно време

24/7

Обадете ни се

0899 946 612

Пишете ни

info@cleanpatrol.bg

Защо да изберете Нас

Мисията на Clean Patrol е да гарантираме качествено обслужване, чрез повишено внимание към детайлите и изключително качество на услугата.

Целта ни е да улесним живота на нашите клиенти, като им спести ценно време и енергия по най-екологично чистия и отговорен начин. Чрез почистващите услуги на Клийн Патрул, за Вас ще остане повече време за прекарване с любимите хора, което е безценно.

Нашият персонал се състои от изцяло обучени професионалисти за почистване на офиса или дома. Всеки наш служител мина през цялостна проверка на личността, за да могат нашите клиенти да са спокойни, че в дома им влиза надежден персонал, отговарящ на всички Европейски стандарти и норми.

Фармата ни разполага и със застраховка, която покрива щети, що се отнасят до почистване на вашите скъпи или сантиментални предмети.

За компанията

Абонаментно почистване на офиси и домовеДобре дошли!

Бихме искали лично да Ви благодарим за интереса към услугите за почистване на Клийн Патрул. Целият ни персонал се ангажира да осигури възможно най-доброто обслужване.

Очакваме с нетърпение възможността да изпълним гаранцията за отлични постижения и да ви позволим да изпитате от първа ръка ползите от избора на услугите за почистване на Clean Patrol.

Нашата цел е не само да изпълним вашите очаквания, но и да ги надхвърлим! В наше лице ще откриете един коректен партньор, на когото да разчитате напълно.

 

Име на компанията: Клийн Патрул ЕООД
Телефони: 0899 946 612 | 0877 094 125
Имейл: info@cleanpatrol.bg
Отрасъл: Услуги за почистване на офиси и домове
Планиране: Почистващите услуги са на разположение 7 дни в седмицата
Работно време: от Понеделник до Неделя от 9:00 до 17:00 часа.
Адрес на офиса: София, ул. Драгшан №3

Клиентите за нас

by Александър Лазаров on Clean Patrol
Директор на 127 СУ "Иван Николаевич Денкоглу" София

Ръководството на 127 СУ "Иван Николаевич Денкоглу", гр. София изразява своето удовлетворение от работата на фирма "КЛИЙН ПАТРУЛ" ЕООД по почистване на училищната база. С фирмата работим само от три месеца, но за този период доказа, че извършва своите дейности на професионално ниво.

С настоящата референция препоръчвам услугите на "КЛИЙН ПАТРУЛ" ЕООД, като надежден партньор, на когото може да се разчита.

by Искра Иванова on Clean Patrol
Частно лице -

Благодаря за експресната и професионално свършена работа. Освен професионализма, много усмихнати и позитивни хора. Това е отношение към клиента! Горещо препоръчвам!

Благодарим за доверието и добрите думи!

by Йордан Николов on Clean Patrol
Технически ръководител - "НИКМИ"-АД

За осъществяването на своята дейност фирмата използва професионална техника, квалифициран персонал и добра организация.
Много сме доволни от професионализма и високото качество на услугите. Препоръчваме "КЛИЙН ПАТРУЛ", като сигурен и коректен партньор, който изпълнява поетите ангажименти в срок.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

©2024 CLEAN PATROL | Дизайн и Оптимизация от Smart Media

Log in with your credentials

Forgot your details?